Broederenklooster restaurant

Kom binnen! Bewandel de eerste meters door de kloostergang, drink daar een heerlijk aperitief en ruik de eerste geuren vanuit de open keuken. Wanneer u het restaurant binnenloopt heeft u gelijk contact met onze chefs en de keukenbrigade, zie en beleef hoe zij voor u aan het koken zijn en laat uw avond compleet maken door onze bediening!

De keuken is klassiek georiënteerd met een moderne twist. De mooiste producten komen uit de directe omgeving en zo werken wij met veel lokale leveranciers.  Wij vinden het erg belangrijk de verbinding met lokale ondernemers te behouden zodat wij met elkaar een verrijking voor Zutphen en omgeving kunnen zijn.

Onze chef Niels van Dooijeweert heeft een Michelin ster gekookt in het verleden, dit topniveau gaat de keuken dan ook zeker nastreven. De bediening onder leiding van Marieke Löhr zal dit zeker versterken door een goede service te verlenen maar op een toegankelijke manier. Wij willen de drempel laaghouden, iedereen is welkom! Wilt u genieten van de gerechten uit de keuken maar niet een volledige lunch of diner? Wij hebben ook een kleine kaart met wat verschillende amuse gerechtjes, finger food en oesters. Ook bent u van harte welkom voor een kop koffie met huisgemaakte patisserie, een fantastisch glas wijn, een gin tonic, cocktail of één van onze bieren van onze biertap.
 

Allergieën/dieetwensen:
Onze keuken houdt graag rekening met allergieën/dieetwensen, die wij graag van te voren vernemen. Met uitzondering van lactosevrij en veganistische wensen, vanwege onze klassieke Franse keuken kunnen wij hier geen rekening mee houden. 
Voor vragen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 
Bij last minute of niet doorgegeven wijzigingen berekenen wij een supplement van €15,- p.p. 

Lunchkaart Dinerkaart Wijnkaart 

SPECIALS:

*Elke laatste zondag van de maand organiseren wij live muziek tijdens de lunch met een zanger/zangeres in combinatie met pianist of gitarist. 

*Moederdag - 12 mei - lunch special met live muziek
Een extra lunch met live muziek tijdens moederdag,easy listening, jazz een vleugje pop. Geniet de amuse lunch of kies het 4 gangen moederdag menu incl. aperitief à €57,50 p.p.

*Van maandag t/m donderdag kun je naast onze reguliere kaart genieten van ons ''Breek de week'' menu, 3 gangen inclusief mousserend aperitief à €49,50 p.p.

*28 juni - Beethoven festival 
ontvangst: 1645u - einde 1845u
3 gangen diner incl. mousserend aperitief en koffie/thee met huisgemaakte Friandises à €55,- p.p.
Kom genieten van een diner in combinatie met de muziek van het Beethoven festival. Wij plaatsen 1 lange ovale tafel in onze oude Refter waarbij u met mede gasten zult genieten van de muziek en de culinaire verrassingen. 
Zie verdere informatie via deze link:
https://beethoven-festival.nl/