Broederenklooster restaurant

Kom binnen! Bewandel de eerste meters door de kloostergang, drink daar een heerlijk aperitief en ruik de eerste geuren vanuit de open keuken. Wanneer u het restaurant binnenloopt heeft u gelijk contact met onze chefs en de keukenbrigade, zie en beleef hoe zij voor u aan het koken zijn en laat uw avond compleet maken door onze bediening!

De keuken is klassiek georiënteerd met een moderne twist. De mooiste producten komen uit de directe omgeving en zo werken wij met veel lokale leveranciers.  Wij vinden het erg belangrijk de verbinding met lokale ondernemers te behouden zodat wij met elkaar een verrijking voor Zutphen en omgeving kunnen zijn.

Onze chefs Niels Minkman & Niels van Dooijeweert hebben allebei een Michelin ster gekookt in het verleden, dit topniveau gaan zij ook zeker nastreven. De bediening onder leiding van Marieke Löhr & Jurgen Luppes zal dit zeker versterken door een goede service te verlenen maar op een toegankelijke manier. Wij willen de drempel laaghouden, iedereen is welkom! Wilt u genieten van de gerechten uit de keuken maar niet een volledige lunch of diner? Wij hebben ook een kleine kaart met wat verschillende amuse gerechtjes en finger food. Ook bent u van harte welkom voor een kop koffie met huisgemaakte patisserie, een fantastisch glas wijn, een gin tonic, cocktail of één van onze bieren van onze biertap.

Heeft u speciale wensen voor het menu of heeft u allergieën of een dieetwens? Wij vernemen dit dan graag van te voren! Indien u dit niet van te voren aangeeft berekenen wij een supplement van € 7,50 p.p. 

Lunchkaart DinerkaartWijnkaart