Golfbaan Kasteel Engelenburg

Golfen en gastvrijheid in een historische ambiance. Verborgen tussen de eeuwenoude eiken in de IJsselvallei ligt het Landgoed Kasteel Engelenburg met de schitterende golfbaan. Een parel onder de golfbanen met alle faciliteiten voor beginners en gevorderde spelers. Hier ontvangt iedere golfer een gastvrij onthaal in een unieke historische ambiance. Naast het kasteel ligt de absoluut uitdagende golfbaan gesitueerd. Met recht een baan met vele gezichten, golfuitdagingen en natuurschoon. De historische sfeer rondom de golfbaan wordt al benadrukt door de monumentale gebouwen. De eeuwenoude eiken, de ijskelder waarop architect Donald Steel de tee van de 3e hole creëerde en de Engelse landschapsstijl versterken deze sfeer. Voor de zware rough en de waterhindernissen zult u zeker een extra golfbal nodig hebben.Steeds meer mensen ontdekken en genieten van golf. Met golfen maak je vrienden en ontdek je nieuwe plaatsen. In een historisch park met eeuwenoude bomen. Waar vroeger de 16e en 17e eeuwse adel op wild jaagde, volgt u nu geconcentreerd uw bal. Toch niet in de slotgracht? De gerenommeerde Engelse golfbaanarchitect maakte van de 9-holes baan par 72 namelijk een uitdaging voor de liefhebber van de golfsport. 

Golfers in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs (clubhandicap 54) of baanpermissie* zijn van harte welkom om 9 of 18 holes te spelen op onze golfbaan.

  • 9 holes midweek € 37,50
  • 18 holes midweek € 55,00
  • 9 holes weekend € 40,00
  • 18 holes weekend € 60,00

Onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten zoals driving range en putting green en gratis gebruik golfballen op de driving range zijn bij de greenfeeprijs inbegrepen.
 

Meer info                     Reserveer een starttijd